Home Volume 5

Volume 5

by Admin

Cooking for a Cause Vol. 5

28. maj 2023 – COMWELL holte – KOngevejen 495A, 2840 Holte

Cooking for a Cause åbner igen en unik pop-up restaurant!

Den 28. maj 2023 samler vi igen kongerigets bedste og mest sympatiske kokke -og andre gode mennesker. Der hver i sær får lov til at gå ombord i vores loyale og dedikerede sponsorers fantastiske sortiment af produkter. Nøje udvalgt netop til dette års event. 

Vi har i år valgt, at hele billetsalget kommer til at gå til SMILfonden og deres ekstremt inspirerende arbejde med at give kronisk syge børn og deres familier et bedre liv, ved at skabe stærke, værdifulde fællesskaber og øge deres livskvalitet.

Helt konkret kommer CfaCs bidrag til at gå til at forsøde livet hos de kronisk syge børn og familier, gennem madoplevelser og gastronomi.

Endnu en gang har Mik & Jonas gjort sig umage for at skabe en unik oplevelse i flotte omgivelser, denne gang lidt nord for København, i Holte.
Vi kan også bryste os af denne gang, at have den bedst tænkelige vært ved roret igen. Esben Bjerre har nemlig sagt ja til at hygge om os alle endnu en gang.

Vores guddommelige hold af frivillige møder igen op i vores Pinse-døgn, hvor vi også endnu en gang kan byde velkommen til vores usandsynligt dygtige fagfolk, til sammen med Esben at styre slagets gang:

Julie Færch, vores sommelier, er i gang med at fylde vinskabet med både dyrbare dråber og andre saftige drikkevarer.

Michael Ogungbade, vores restaurantchef, har pakket overblikket i kufferten og rejser fra Vejle til Holte for styre vores hold af frivillige igennem dagen.

Og vores uforlignelige køkkenchef, Anders Rytter, trækker igen i kokkejakken i den gode sags tjeneste og hylder styr på kokkebasserne i køkkenet.

Og nu til det I har ventet på…
Holdet af de nøje udvalgte kokke der har sagt ja til give den gas til Cooking for a Cause vol. 5, og dermed sørge for at vi kan sende en fremragende pose penge afsted til SMILfonden:

DAK WICHANGOEN
BRIAN MARK HANSEN
FRANCIS CARDENAU
JONAS MIKKELSEN
JESPER VOLLMER
STEFFEN VILLADSEN
GASTROCA
PINK OYSTER
FRANK'S KRO
ANDERS RYTTER
ZBC KOKKESKOLEN

NÆSTE EVENT

CFAC VOL. 5

UDSOLGT!

For venteliste:
info@cookingforacause.dk