Home Volume 5

Volume 5

by Admin
Afspil video

Cooking for a Cause Vol. 5

28. maj 2023 – COMWELL holte – KOngevejen 495A, 2840 Holte

Cooking for a Cause åbnede igen en unik pop-up restaurant!
OG SENDTE 168.000 KR. AFSTED TIL SMILFONDEN <3

Den 28. maj 2023 samlede vi igen kongerigets bedste og mest sympatiske kokke -og andre gode mennesker. Der hver i sær fik lov til at gå ombord i vores loyale og dedikerede sponsorers fantastiske sortiment af produkter. Nøje udvalgt netop til dette års event. 

Vi havde i år valgt, at hele billetsalget skulle gå til SMILfonden og deres ekstremt inspirerende arbejde med at give kronisk syge børn og deres familier et bedre liv, ved at skabe stærke, værdifulde fællesskaber og øge deres livskvalitet.

Helt konkret kommer CfaCs bidrag til at gå til at forsøde livet hos de kronisk syge børn og familier, gennem madoplevelser og gastronomi.

Endnu en gang havde Mik & Jonas gjort sig umage for at skabe en unik oplevelse i flotte omgivelser, denne gang lidt nord for København, i Holte.
Vi kunne også bryste os af denne gang igen, at have den bedst tænkelige vært ved roret. Esben Bjerre hyggede nemlig om os alle, endnu en gang.

Vores guddommelige hold af frivillige mødte igen op i vores Pinse-døgn, hvor vi også endnu en gang kunne byde velkommen til vores usandsynligt dygtige fagfolk, til sammen med Esben, at styre slagets gang:

Jesper Nielsen, vores sommelier, havde fyldt vinskabet med både dyrbare dråber og andre saftige drikkevarer.

Michael Ogungbade, vores restaurantchef, havde pakket overblikket i kufferten og rejst fra Vejle til Holte for styre vores hold af frivillige igennem dagen.

Og vores uforlignelige køkkenchef, Anders Rytter, trak igen i kokkejakken i den gode sags tjeneste og holdt styr på kokkebasserne i køkkenet.

Og nu til det I alle havde ventet på…
Holdet af de nøje udvalgte kokke der havde sagt ja til give den gas til Cooking for a Cause vol. 5:

Afspil video
DAK WICHANGOEN
BRIAN MARK HANSEN
FRANCIS CARDENAU
JONAS MIKKELSEN
JESPER VOLLMER
STEFFEN VILLADSEN
ANDERS RYTTER
ZBC KOKKESKOLEN
GOURMET ENGROS
GASTROCA
PINK OYSTER
FRANK'S KRO
Afspil video