Home Holdet

Holdet

by Admin

Vores faste hold bag CFAC

Jonas & Mik
Founders
Vi er et madglad makkerpar som har stiftet Cooking for a Cause. Mik boede på et tidspunkt i et område hvor mange hjemløse og andre socialt udsatte befandt sig. På de daglige hundeture faldt han af og til i snak med nogle af disse folk. Da Mik er et madøre af den anden verden fik han en idé om at lave en gratis god middag med flere retter til de hjemløse. Han ville selv lave maden. Jonas var primus motor på at skaffe frivillige hænder og sponsorer. I løbet af få uger blev projektet kørt i stilling og da vi efter den veloverståede middag fik et glas rødvin og en snak, blev vi hurtigt enige om at det havde været hårdt, men også super sjovt , succesfuldt og givende og at det helt sikkert skulle gentages i en eller anden form. Det blev starten til Cooking for a Cause.
Michael Ogungbade
Restaurantchef
Michael fungerer som restaurantchef for CfaC. Vi er meget stolte over at have en kapacitet som Michael med ombord og om hans rolle hos Cooking for a Cause, udtaler Michael: "Cooking for a Cause bliver endelig en realitet, og det er jeg rigtig glad for. Jeg glæder mig til at kunne bruge mine evner samt kompetence til et godt formål. Jeg har sagt ja til de to seje og betænksomme herre da de har hjertet på det rette sted, og jeg synes det er overvældende at de hvert år kan få stablet arrangementet på benene og finde så mange frivillige til at hjælpe dem. Jeg glæder mig til at være med til sådan en fed dag og aften, og til at gense samt møde de frivillige og nogle af mine dygtige kollegaer i faget - til sammen at støtte op om CfaC vol. 4"
Anders Rytter
Køkkenchef
Anders fungerer som køkkenchef for Cooking for a Cause. Når de mange kokke som ikke arbejder sammen til dagligt skal få tingene til at spille sammen i køkkenet, er det Anders der samler trådene. Vi er super stolte over at Anders er frivillig køkkenchef hos os, for trods sin unge alder har Anders et imponerende CV. Anders har tidligere arbejdet på 1.TH, Höst, og Michelin restauranterne Studio; Frederiksminde og Alchemist. Desuden har han været en del af kokkelandsholdet hvor han har vundet både sølv- og guldmedaljer ved OL + en deltaget i en håndfuld andre konkurrencer i både DK og udlandet. Anders om sit frivillige arbejde for Cooking for a Cause: "Jeg gør det her for hyggens og de sultne mavers skyld"
Patrick Dufrêche
Medieansvarlig
Casper Hansen
Webmaster
Står for IT driften.