Formål
Samtlige billetindtægter går til Projekt UDENFOR og specifikt til deres Mobile Café som skaber relationer til hjemløse via varme måltider.
Resultat
Cooking for a Cause forærede samtlige billetindtægter på 75.900 kr. til Projekt UDENFOR
LOCATION
Food Studio, Amager Strandvej 18, 2300 København S
GÆSTER & BILLETPRIS
65 (Udsolgt)
1650,- som inkluderede cocktails, snacks, bobler, 9-retters gourmetmenu, vinmenu og kaffe.
SERVERINGER
5 Små Snacks ved Mads Cortsen og Jeppe From
Krystaløsters med Fingerlime, Valnøddefløde og syltet Rosmarin
Rimmet Knivmusling, Citrongræsolie, Glaskål og komprimeret Caviar
Malt Profiterole med Löjrom og Røg
Vildttatar med sidste års Jordbær og Lavendelemulsion
Røget Kølle med Fermenteret Hvidløg
N.V. Champagne Brut Zero, A.D. Coutelas, Dizy, Champagne, Frankrig – ATOMWINE
Appetizer ved Nikolaj Bæk
Nye Kartofler med Rømme og Caviar
N.V. Champagne Brut Zero, A.D. Coutelas, Dizy, Champagne, Frankrig – ATOMWINE
Pre-forret ved Dzintars Kristovskis
Blomkåls ”risotto” med Røgede Kantareller, Gåsefod, Hamp og Sommertrøffel
2014 Angelino Maule, Veneto, Italien – Lieu-Dit
Første forret ved Christoffer Brink
Hummerhale med Barbecue, Græskar og Kokosmælk
2016 Sancerre, Vacheron, Loire, Frankrig – Laudrup vin
Anden forret ved Anders Rytter
Tatar af Krogmodnet Oksehøjreb med Grillet Grønt, Saltede Umodne Blommer og Spinat
2017 Juliane Eller Juwel Riesling, Rheinhessen, Tyskland – Les Terroirs du Vin
Pre-hovedret ved Damian Quintana
Havtaske og Asparges
2014 Clos de Chateau, Chateau Puligny Montrachet, Bourgogne, Frankrig – Vinrosen
Hovedret ved Thomas Castberg
Grillet Oksetværreb med Enebær, Charred Græskarcreme, Bitre salater og Chopped Salad med nye Løg, Tomater og Citronverbena
2014 Sant Laurent, Weingut Heinrich, Neusiedler See, Østrig – Sigurd Müller Vinhandel A/S
Osteservering ved Nicolaj Christiansen
Appenzeller med Trøffel og Stikkelsbær
2015 Coteaux du Layon – Carte d’Or, Domaine Baumard, Loire, Frankrig – Theis vine
Pre-Dessert ved Dennis Juhl
Fåremælksyoghurt med hengemte Sommerfrugter fra 2017 og friske Bær
2017 Riesling Auslese, Georg Breuer, Rheingau, Tyskland – Barrique vin
Surprise dessert ved Jeppe Foldager
Éclairs med Virunga Cru Chokolade, Kirsebærsorbet og broken gel af kirsebær
2015 Coteaux du Layon – Carte d’Or, Domaine Baumard, Loire, Frankrig – Theis vine
KOKKE
Vært: Flemming Grüner
Anders Rytter – Assisterende køkkenchef: Restaurant Frederiksminde
Damian Quintana – Køkkenchef: Stud!o
Thomas Castberg – Masterchef dommer og TV-Vært
Mads Cortsen & Jeppe From – Ejer & køkkenchef: Cortsen Dining
Dennis Juhl – Køkkenchef: Restaurant Textur
Nicolaj Christiansen – Køkkenchef: Tree-Top
Christoffer Brink – Køkkenchef: Restaurant Frank
Nikolaj Bæk, Køkkenchef & Founder: Hjemsøgt
Special Guest: Dzintars Kristovskis – Køkkenchef: Restaurant KANNAS, Letland
Surprise kok: Jeppe Foldager – Køkkenchef: Restaurant Kanalen