Home Volume 2

Volume 2

by Admin

Formål

Samtlige billetindtægter går til Projekt UDENFOR og specifikt til deres Mobile Café som skaber relationer til hjemløse via varme måltider.

Resultat

Cooking for a Cause forærede samtlige billetindtægter på 75.900 kr. til Projekt UDENFOR

LOCATION

Food Studio, Amager Strandvej 18, 2300 København S

GÆSTER & BILLETPRIS

65 (Udsolgt) 
1650,- som inkluderede cocktails, snacks, bobler, 9-retters gourmetmenu, vinmenu og kaffe.

SERVERINGER

5 Små Snacks ved Mads Cortsen og Jeppe From

Krystaløsters med Fingerlime, Valnøddefløde og syltet Rosmarin

Rimmet Knivmusling, Citrongræsolie, Glaskål og komprimeret Caviar

Malt Profiterole med Löjrom og Røg

Vildttatar med sidste års Jordbær og Lavendelemulsion

Røget Kølle med Fermenteret Hvidløg

N.V. Champagne Brut Zero, A.D. Coutelas, Dizy, Champagne, Frankrig – ATOMWINE

 
Appetizer ved Nikolaj Bæk

Nye Kartofler med Rømme og Caviar
N.V. Champagne Brut Zero, A.D. Coutelas, Dizy, Champagne, Frankrig – ATOMWINE


Pre-forret ved Dzintars Kristovskis

Blomkåls ”risotto” med Røgede Kantareller, Gåsefod, Hamp og Sommertrøffel
2014 Angelino Maule, Veneto, Italien – Lieu-Dit

 

Første forret ved Christoffer Brink

Hummerhale med Barbecue, Græskar og Kokosmælk
2016 Sancerre, Vacheron, Loire, Frankrig – Laudrup vin

 

Anden forret ved Anders Rytter

Tatar af Krogmodnet Oksehøjreb med Grillet Grønt, Saltede Umodne Blommer og Spinat
2017 Juliane Eller Juwel Riesling, Rheinhessen, Tyskland – Les Terroirs du Vin

 

Pre-hovedret ved Damian Quintana

Havtaske og Asparges
2014 Clos de Chateau, Chateau Puligny Montrachet, Bourgogne, Frankrig – Vinrosen

 

Hovedret ved Thomas Castberg

Grillet Oksetværreb med Enebær, Charred Græskarcreme, Bitre salater og Chopped Salad med nye Løg, Tomater og Citronverbena
2014 Sant Laurent, Weingut Heinrich, Neusiedler See, Østrig – Sigurd Müller Vinhandel A/S


Osteservering ved Nicolaj Christiansen

Appenzeller med Trøffel og Stikkelsbær
2015 Coteaux du Layon – Carte d’Or, Domaine Baumard, Loire, Frankrig – Theis vine


Pre-Dessert ved Dennis Juhl

Fåremælksyoghurt med hengemte Sommerfrugter fra 2017 og friske Bær
2017 Riesling Auslese, Georg Breuer, Rheingau, Tyskland – Barrique vin

 

Surprise dessert ved Jeppe Foldager

Éclairs med Virunga Cru Chokolade, Kirsebærsorbet og broken gel af kirsebær
2015 Coteaux du Layon – Carte d’Or, Domaine Baumard, Loire, Frankrig – Theis vine

KOKKE

Vært: Flemming Grüner

Anders Rytter – Assisterende køkkenchef: Restaurant Frederiksminde

Damian Quintana – Køkkenchef: Stud!o

Thomas Castberg – Masterchef dommer og TV-Vært

Mads Cortsen & Jeppe From – Ejer & køkkenchef: Cortsen Dining

Dennis Juhl – Køkkenchef: Restaurant Textur

Nicolaj Christiansen – Køkkenchef: Tree-Top

Christoffer Brink – Køkkenchef: Restaurant Frank

Nikolaj Bæk, Køkkenchef & Founder: Hjemsøgt

Special Guest: Dzintars Kristovskis – Køkkenchef: Restaurant KANNAS, Letland

Surprise kok: Jeppe Foldager – Køkkenchef: Restaurant Kanalen

Fotos: Flemming Gernyx