Home faq

faq

by Admin

FAQ

Hyppigste spørgsmål og svar angående CfaC

Cooking for a Cause er etableret og drevet af et madglad makkerpar; Jonas Højland og Mik Fabricius. Forholdet mellem de to er svigersøn/svigerfar. Desuden består CfaC af et mere eller mindre fast hold af frivillige, som hver især byder ind med deres kompetencer.

Vi åbner en Pop Up restaurant 1 gang årligt hvor nogle af landets bedste kokke serverer flere retter gourmetmad med tilhørende vinmenu.

.

Ingen. Vi har et princip om at ingen personer eller virksomheder må tjene noget på CfaC. Heller ikke os selv. CfaC er drevet af frivillige kræfter og sponsorater.

Vi bruger vores fritid på Cooking for a Cause fordi det giver en god følelse at hjælpe andre mennesker som har brug for det – og fordi vi har det sjovt undervejs. Nogle er besøgsven i deres fritid, nogle er frivillige i en fodboldklub, nogle donerer penge når der er TV-shows til fordel for gode formål og andre bruger en søndag på at gå rundt med en raslebøsse. Vi åbner Pop Up restauranter – og vi hygger os med det.

Det er forskelligt fra gang til gang. Vi har tidligere støttet hjemløse på Østerbro i Odense, Trampolinhuset i København og projekt Udenfor’s mobile café. Vi vil helst støtte veletablerede socialøkonomiske virksomheder men vi er altid åbne over for nye muligheder.

Kontakt os, så sender vi dig en mail når billetterne kommer i salg.

Vi er altid åbne for nye muligheder og samarbejdspartnere så ring eller skriv gerne til os under “kontakt”.

Ja. CfaC er udelukkende drevet af sponsorater og frivillige kræfter og vi er altid interesserede i hjælp og nye samarbejdspartnere. Ring eller skriv til os under “kontakt”.

Som udgangspunkt er CfaC drevet af sponsorater og frivillige kræfter men i enkelte tilfælde har vi brug for at købe sager som ikke kan sponsoreres. Donationer modtages med tak. Ring eller skriv venligst til os under “kontakt” hvis du vil donere kontanter og vi aftaler hvordan donationen skal anvendes.