Home Volume 1

Volume 1

by Admin

FORMÅL

Støtte Trampolinhuset i Nordvest København. Vores støtte gik til deres køkken og fællesmiddage hvor asylansøgere, flygtninge og frivillige spiser sammen

RESULTAT

Cooking for a Cause forærede samtlige billetindtægter på 71.250 kr. til Trampolinhuset.

LOCATION

Rebel Food – Det gamle Grønttorv, Valby

GÆSTER

100 (Udsolgt) Glade gæster bestående primært af billetkøbere og sekundært sponsorer

BILLETPRIS

1250 kr.

VÆRT

Mikkel Gensø

SERVERINGER

– Grønne økologiske snacks

– Bålgrillede østers, dildmayo, maltjord, tangaske og skovsyre

– Oksetatar, smørstegt Ølandshvedebrød, porre- og estragonmayo, løgaske og syltede perleløg

 – Saltet torsk med brændt hvid miso, blomster og sauce på fåremælksvalle, fermenteret honning, lagret blomstereddike og smør trukket med asparges

 – Grillet jomfruhummer, glaserede asparges, mandel/olivencreme, Terraliva olivenolie sauce + hjemmebagt surdejsbrød med enebær og trøffel

– Rosastegt lammefilét rullet i urter med rejer og grønt

– Kalvefrikassé anno 2017: Grillet kalv, forårsgrønt, morkler og skilt sauce blanquette

– Mild syrenfromage, rabarbersorbet og nitrogenfrosset rabarber/kamillegranité

– Portvinssyltede svesker fra Agen, creme anglaise, saltkaramel og hibiscus

KOKKE

Christoffer Brink

Jakob Nusbaum

Mik Fabricius

Anders Rytter

Nicolaj Christiansen

Karl Ejnar Jørgensen

Thomas Alcayaga

Mads Cortsen

Rasmus Palsgård