Home Volume 4

Volume 4

by Admin

Cooking for a Cause Vol. 4

5. Juni 2022 kl. 15.00-00.30 – Comwell Klarskovgaard Korsør Lystskov 30 4220 Korsør

Cooking for a Cause var tilbage!

CfaC havde igen arrangeret et event hvor alle arbejder frivilligt og alt er sponsoreret. Det betyder at samtlige billetindtægter i år gik direkte til Ventilen, som har til formål at forebygge og afhjælpe ensomhed blandt unge.

Donationen fra CfaC Vol 4 er målrettet aktiviteter hvor ensomme unge bringes sammen og skaber relationer og fællesskaber via madlavning og måltider.

Den endelige donation som Ventilen modtog: 125.000 kr.

Mik & Jonas kunne selvfølgeligt ikke dy sig for at overraske gæster, sponsorer og frivillige. Så udover at aftenens vært, Esben Bjerre, guidede alle fremmødte let og elegant gennem aftenen, så kunne han også overraske med at præsentere en intimkoncert med intet mindre end Lukas Graham(!).

Udover et ekstraordinært stjerneskud i form af Lukas Graham, ventede der også gæsterne større menu end de havde betalt for.

De 3 drenge som har været med til at støtte CfaC siden dag 1: Nicolaj Møller, Cortsen Dining og Anders Rytter, dukkede nemlig også op og lavede hver en unik servering.

Aftenens menu så derfor således ud:

Cocktails & saftmenuer fra Nohrlund & Rebæl

Cortsen Dining
Østersperle med citrongræs, peber & fingerlime
Hummertærte, diverse tomater & piment d’espelette
Sprød bao med jomfruhummer, fennikel & caviar
Charles Mignon Reserve Brut, Champagne, Frankrig – Oskar Davidsen & co.

Frank & Umut
Rejecocktail
Stegt flæsk
Citronfromage
Håndbrygget økologisk pilsner fra Ølhunden

Jonathan Berntsen
Knivmusling, double creme fraiche & caviar
2020, Les Equilibristes, Picpoul de Pinet, Lanquedoc, Frankrig – Kjær & Sommerfeldt

Kamilla Seidler
Muslinger og østers i “thai-marinade” med korianderskud
2019, Malvazia, Érigone, Vipavska Dolina, Vedrijan, Slovenien – Vinrosen

Anders Rytter
Dehydrerede courgetter, kimchi på pac choi og ramsløg, høost, ristede kerner & sauce på fermenterede hvide asparges
2020, Weissburgunder Trocken, Weingut Scheuermann, Pfalz, Tyskland –  Lieu-dit

Torsten Vildgaard
Pighvar, hyldeblomst, ærter, vilde urter & beurre blanc
2019, Sauvignon Blanc, Amfora, Sobre Lias, “1860 Coleccíon”, Bodegas Cano, Alamansa DO, Spanien – Vinimondo

Simon Jul
Gule ærter på brunet smør og marv, svinehals & alium consommé
2019, Granselva, Sauro Maule, Veneto, Italien – AllezAllez Vin

Francis Cardenau
Oksekæbe, asparges & morkler
2018, Trescartes, Côtes du Rhône, Domaine Saint Gayan, Frankrig – Theis Vine

Nicolaj Møller
Grillet jordbær, chokolade 65%, ristede macadamianødder & honning
Fonseca, 10 års, Tawny Port, Duero, Portugal – Sigurd Müller Vin Vinhandel A/S

Petit Fours fra Mark Hermann Chocolate