Kodeks for CfaC

CfaC er etableret oktober 2014 med det formål at åbne pop-up restauranter/lave enkeltstående og unikke gastronomiske events. CfaC drives udelukkende af frivillige kræfter, og har til formål at støtte foreninger, organisationer og socialøkonomiske virksomheder der støtter udsatte grupper i det danske samfund. For at komme i betragtning til et bidrag skal der på forhånd aftales hvad bidraget skal gå til. Det er dog et krav at bidraget skal anvendes til fødevarer, køkken, gastronomi, eller måltidsfællesskaber. Internt har vi en række nøglebegreber som er en rettesnor for vores arbejde:

FRIVILLIGHED

 Alle der er en del af opbygningen og afviklingen af CfaC skal deltage på 100% frivillig basis. Ingen må eller kan modtage betaling for nogen form for bidrag.

SERVICE

Alle skal have det godt. Det betyder at uanset om du er betalende gæst, kok, tjener eller samarbejdspartner i anden forstand, så vil der altid være sørget godt for den enkelte. Alle skal opleve nærvær, hygge og kvalitet.

Hvorfor gør vi det her?

Vi bruger vores fritid på Cooking for a Cause fordi det giver en god følelse at hjælpe andre mennesker som har brug for det - og fordi vi har det sjovt undervejs. Nogle er besøgsven i deres fritid, nogle er frivillige i en fodboldklub, nogle donerer penge når der er TV-shows til fordel for gode formål og andre bruger en søndag på at gå rundt med en raslebøsse. Vi åbner Pop Up restauranter - og vi hygger os med det.

Kvalitet

Vi er kun tilfredse med at levere den bedst mulige kvalitet på alt fra råvarerne på tallerkenerne og vinene i glassene til den service gæsterne oplever.

Sponsorship

Alt indhold, herunder råvarer, drikkevarer, location, service, administration, nonfood, grafisk materiale, billetsalg, fotograf osv. skal være 100% sponsoreret.

Vision

Vi bestræber os på kun at blive bedre og målet er altid at skabe det perfekte resultat ud fra de rammer der er sat.

Vil du være en del af det?

CfaC er udelukkende drevet af sponsorater og frivillige kræfter og vi er altid interesserede i hjælp og nye samarbejdspartnere. Ring eller skriv til os under "kontakt".