Home Volume 3

Volume 3

by Admin

FORMÅL

Social Foodies -et bæredygtigt socialøkonomisk koncept, som hjælper socialt udsatte gennem relevante projekter både i Afrika og Danmark.

RESULTAT

84.809 kroner

LOCATION & DATO

Munkebjerg Hotel, Munkebjergvej 125, 7100 Vejle

16. Juni 2019

GÆSTER

73

BILLETPRIS

1995,- som inkluderede cocktails, bobler, 18 serveringer og kaffe/petit fours

VÆRT

Anders Halskov-Jensen

SERVERINGER

Økologiske cocktails fra Nohrlund

Snacks x 6 – Damian Quintana, Dennis Juhl & Patrick Godborg

Engsyre, creme fraiche og komprimeret caviar

Churros med gruyere, trompetsvampe og trøffel

Østers & Caviar

Farseret morkel

Svinefødder, vadouvan og Karl Johan

Hønseskind, asparges creme og løgvækster
N.V. Champagne, Deutz brut classic, Champagne, Frankrig – H.J. Hansen

Brian Mark Hansen

Grønne jordbær, karamelliseret fløde og caviar
N.V. Champagne, Deutz brut classic, Champagne, Frankrig – H.J. Hansen

Thomas Herman

Oksetatar, østers og caviar
Champagne, Aÿ, Henri Giraud, Esprit Nature, Champagne, Frankrig – Kjær Sommerfeldt

Nicolaj Christiansen

Rimmet helleflynder, creme fraiche, caviar og sauce på bakskuld
2016, Rebholz Riesling Buntsandstein Trocken, Pfalz, Tyskland   – Laudrup Vin

Kozeen Shiwan

Saltbagt kartoffel, löjrom, fløde og røget sauce
Cypres de Toi Blanc, Fond Cyprés, Lanquedoc, Frankrig, 2018 – Lieu-dit

Anders Rytter

Grøntsagsterrine på trøffelpure med bagte og dehydrerede rodfrugter
Lagerøl brygget på asparges – CRAFTED BY

Sebastian Kofi

Torsk med ærter og sauce på østers og fermenterede ærter
2015, Les Heritiers du Comte Lafon Macon-Chardonnay, “Clos de la Crochette”, Burgundy, Frankrig – Vinrosen

Jeanette Hermann

Mundrenser: Lime og Pebermynte

Thomas Rode

Tataki af mørbrad fra sortfodsgris og asparges
2016, Raúl Pérez, Ultreia Mencia, Bierzo, Spanien – Les Terroirs du Vin

Morten Falk

Oksepølse, spæde bælgfrugter og aromatisk sky
2015, Saint Joseph Les Capelets, Pierre Amadieu, Cru du Rhône, Frankrig – Erik Sørensen Vin

Mads Cortsen

Agurkesorbet og citrontimian i hvid chokolade, broken gel af grønne jordbær, konditorcreme på mellise og granité på agurk og stikkelsbær
2015, Coteaux du Layon, Carte d’or, Domaine Baumard, Loire, Frankrig – Theis Vine

Dak Wichangoen

Blomster & Rabarber
Lagerøl brygget på rabarber og ingefær – CRAFTED BY

Casper Sundin

Chokolade petit fours
Bæredygtig kaffe fra Social Foodies & økologiske cocktails fra Nohrlund

KOKKE

Dak Wichangoen – Kiin Kiin

Thomas Rode – Rigtig mad

Morten Falk – Falk Dining

Damian Quintana

Mads Cortsen – Cortsen Dining

Dennis Juhl – Restaurant Textur

Anders Rytter – Frederiksminde

Nicolaj Christiansen – Tree Top

Sebastian Kofi – Mielcke & Hurtigkarl

Speciel guest: Kozeen Shiwan – I Am Pop Up

 

SURPRISE KOKKE (5 I ANLEDNING AF 5 ÅR SIDEN FØRSTE EVENT)

Jeanette Hermann Rasmussen 

Casper Sundin 

Patrick Godborg 

Thomas Herman

Brian Mark Hansen 

Fotos: Fotoholic