JONAS & MIK

STIFTERE AF COOKING FOR A CAUSE

Vi er et madglad makkerpar som har stiftet Cooking for a Cause. Forholdet mellem os er svigerfar (Mik) og svigersøn (Jonas). Mik boede på et tidspunkt i et område hvor mange hjemløse og andre socialt udsatte befandt sig. På de daglige hundeture faldt han af og til i snak med nogle af disse folk. Da Mik er et madøre af den anden verden fik han en idé om at lave en gratis god middag med flere retter til de hjemløse.

 

Han ville selv lave maden men kunne ikke stable sådan et arrangement på benene alene så han spurgte Jonas om han var med på ideen. Han sagde ja lige med det samme og med ideen plantet i Jonas' kreative koordinations-hjerne tog det pludselig hurtigt fart. Jonas var primus motor på at skaffe frivillige hænder og sponsorer.

 

I løbet af få uger blev projektet kørt i stilling og da vi efter den veloverståede middag fik et glas rødvin og en snak, blev vi hurtigt enige om at det havde været hårdt, men også super sjovt , succesfuldt og givende og at det helt sikkert skulle gentages i en eller anden form. Det blev starten til Cooking for a Cause.

ANDERS RYTTER

KØKKENCHEF

Anders fungerer som køkkenchef for Cooking for a Cause. Når de mange kokke som ikke arbejder sammen til dagligt skal få tingene til at spille sammen i køkkenet, er det Anders der samler trådene. Vi er super stolte over at Anders er frivillig køkkenchef hos os, for trods sin unge alder har Anders et imponerende CV.


Anders har tidligere arbejdet på 1.TH, Höst, og Michelin restauranterne Studio; Frederiksminde og Alchemist. Desuden har han været en del af kokkelandsholdet hvor han har vundet både sølv- og guldmedaljer ved OL + en deltaget i en håndfuld andre konkurrencer i både DK og udlandet. Anders om sit frivillige arbejde for Cooking for a Cause: "Jeg gør det her for hyggens og de sultne mavers skyld"

MICHAEL OGUNGBADE

RESTAURANTCHEF

Michael fungerer som restaurantchef for CfaC. 

Når man inviterer så mange frivillige, som ikke på nogen måde arbejder sammen til daglig, så har man brug for en med overblik, overskud, ekspertise og dygtighed. Og det besidder Michael i den grad! 

Med erfaring som overtjener på Munkebjerg Hotel, er han vant til at køre meget store selskaber hvor tingene skal gå stærkt og køre præcist og som aftalt. Vi er meget stolte over at have en kapacitet som Michael med ombord og om hans rolle hos Cooking for a Cause, udtaler Michael:


"Cooking for a Cause bliver endelig en realitet, og det er jeg rigtig glad for. Jeg har fået lov til at figurere som restaurantchef hvilket jeg er utrolig taknemmelig for - Jeg glæder mig til at kunne bruge mine evner samt kompetence til et godt formål. Jeg har sagt ja til de to seje og betænksomme herre da de har hjertet på det rette sted, og jeg synes det er overvældende at de hvert år kan få stablet arrangementet på benene og finde så mange frivillige til at hjælpe dem.  Jeg glæder mig til at være med til sådan en fed dag og aften, og til at gense samt møde de frivillige og nogle af mine dygtige kollegaer i faget - til sammen at støtte op om CfaC vol. 4"

IDA VIG PANVIL

EVENT- KOORDINATOR

Ida er sammen med Julie nogle vigtige kræfter at have i Cooking for a Cause. Med uddannelse i Leisure Management og stor interesse for og erfaring med event- og konceptudvikling indenfor restaurationsbranchen, er Ida et kæmpe aktiv for projekterne. Ved Volume 2 er Ida i øvrigt sammen med kæresten Lars et par gæstfrie værter for vores udenlandske kok så vi er sikre på at han føler sig hjemme imens han opholder sig i DK.

Hos Ida var der følgende tanker omkring hendes deltagelse:
"Jeg har valgt at bidrage med min tid til projektet, fordi jeg mener det gør en forskel i et samfund der har brug for det - samt at det bidrager med en fantastisk oplevelse og tilhørende minder til dem der deltager på en eventaften. Jeg tror på at Cooking for a Cause blot har set sin spæde start, og at der i fremtiden vil være en fortsat efterspørgsel på unikke mad-oplevelser med gode intentioner som drivkraft og grobund - fordi de er med til at skabe en følelse af at man gør en forskel."

LARS BÆGÅRD PEDERSEN

HUSKOK HOS COOKING FOR A CAUSE

"Cooking for a cause er et møghamrende fedt projekt der er drevet af to pragteksempelmænd, som brænder for at hjælpe en række gode "causes", alt imens de fodrer madglade mennesker og har det sjovt. Det er virkeligt et projekt jeg ser mig selv i og virkeligt håber på at kunne hjælpe til med i lang tid. Mad skaber glæde og glæde skaber mere glæde – hvis du er i tvivl så kom og smag med" fortæller Lars om frivillige arbejde hos Cooking for a Cause.

Lars sørger for at skaffe og tilberede lækre råvarer til alle de frivillige kokke, tjenere osv ved vores events. Hos os skal både gæster og personale have det godt, og Lars er en super dygtig amatørkok som forkæler de frivillige med hjemmelavede staff meals på et tårnhøjt niveau. Ved næste event slagter Lars selv et lam og griller helt over bål.

SIGNE FALK THOMSEN

GRAFIKER

Vi er mega stolte over at have en dygtig grafiker som Signe på holdet.  Signe bruger en god portion af sin fritid på at designe kreative grafiske materialer såsom vores eventplakater. Signe har også designet CfaC-logoet og sørger for at vores sponsorers logoer og grafiske materialer fremstår skarpt og smukt.


Signe er en af de frivillige der bruger mest tid på Cooking for a Cause og selvom det hurtigt kan blive en kreativ tidsrøver er Signe klar i mæglet:
“Jeg har lyst til at hjælpe Cooking for a Cause fordi jeg kan byde ind og gøre en forskel for andre gennem noget jeg nyder at hygge mig med i min fritid. Noget hvor jeg positivt kan byde ind gennem min faglighed og tid. Lysten til at blive ved med at hjælpe skyldes at kommunikationen omkring opgaver og løsninger altid er positiv, konstruktiv og i en god tone. Det giver en god energi om et projekt.”

© Website sponsoreret af www.netklar.dk