JONAS & MIK

STIFTERE AF COOKING FOR A CAUSE

Vi er et madglad makkerpar som har stiftet Cooking for a Cause. Forholdet mellem os er svigerfar (Mik) og svigersøn (Jonas). Mik boede på et tidspunkt i et område hvor mange hjemløse og andre socialt udsatte befandt sig. På de daglige hundeture faldt han af og til i snak med nogle af disse folk. Da Mik er et madøre af den anden verden fik han en idé om at lave en gratis god middag med flere retter til de hjemløse.

 

Han ville selv lave maden men kunne ikke stable sådan et arrangement på benene alene så han spurgte Jonas om han var med på ideen. Han sagde ja lige med det samme og med ideen plantet i Jonas' kreative koordinations-hjerne tog det pludselig hurtigt fart. Jonas var primus motor på at skaffe frivillige hænder og sponsorer.

 

I løbet af få uger blev projektet kørt i stilling og da vi efter den veloverståede middag fik et glas rødvin og en snak, blev vi hurtigt enige om at det havde været hårdt, men også super sjovt , succesfuldt og givende og at det helt sikkert skulle gentages i en eller anden form. Det blev starten til Cooking for a Cause.

CASPER EMIL RISOM

MARKETING & SOCIAL MEDIA

Casper arbejder til daglig som Social Media Manager hos teleselskabet 3 og er reklameverdenens svar på Albert Einstein. Vi i CfaC er utroligt glade for at kunne trække på Caspers på én gang strategiske og kreative overblik i forbindelse med marketing og social media. Ud over at rådgive i forbindelse med markedsføring og ekstern kommunikation via sociale medier, har Casper været med til at sætte retning for hvor Cooking for a Cause er på vej hen.

 

Om det frivillige arbejde udtaler Casper:
"Cooking For a Cause er et sejt og meningsfuldt projekt, som man kun bliver glad af at være en del af.”

SIGNE FALK THOMSEN

GRAFIKER

Vi er mega stolte over at have en dygtig grafiker som Signe på holdet.  Signe bruger en god portion af sin fritid på at designe kreative grafiske materialer såsom vores eventplakater. Signe har også designet CfaC-logoet og sørger for at vores sponsorers logoer og grafiske materialer fremstår skarpt og smukt.


Signe er en af de frivillige der bruger mest tid på Cooking for a Cause og selvom det hurtigt kan blive en kreativ tidsrøver er Signe klar i mæglet:
“Jeg har lyst til at hjælpe Cooking for a Cause fordi jeg kan byde ind og gøre en forskel for andre gennem noget jeg nyder at hygge mig med i min fritid. Noget hvor jeg positivt kan byde ind gennem min faglighed og tid. Lysten til at blive ved med at hjælpe skyldes at kommunikationen omkring opgaver og løsninger altid er positiv, konstruktiv og i en god tone. Det giver en god energi om et projekt.”

JULIE STÆRMOSE

EVENTKOORDINATOR

Julie byder ind med sine  superevner som eventkoordinator hvor hun samler trådene og får de mange ender i projekterne til at nå sammen. Julie arbejder tæt sammen med Ida og de to fungerer også som scouts, hvor de sammen finder samarbejdspartnere samt nye og spændende locations til vores pop-up restauranter. Vi er meget stolte og taknemmelige for at have Julie om bord. Både fordi hun er en dygtig koordinator og fordi hendes kreativitet og gå-på-mod et yderst smittende.


Om sit frivillige arbejde i Cooking for a Cause siger Julie:

"I en travl hverdag, hvor man ofte kun tænker på sine egne behov, er det en fornøjelse at kunne træde lidt tilbage, få tingene sat i perspektiv og vide, at jeg igennem Cooking for a Cause hjælper til i den gode sags tjeneste.  Jeg er derfor enormt stolt over, at jeg får lov til at være en del af teamet hos Cooking for a Cause".

IDA VIG PANVIL

EVENTKOORDINATOR

Ida er sammen med Julie nogle vigtige kræfter at have i Cooking for a Cause. Med uddannelse i Leisure Management og stor interesse for og erfaring med event- og konceptudvikling indenfor restaurationsbranchen, er Ida et kæmpe aktiv for projekterne. Ved Volume 2 er Ida i øvrigt sammen med kæresten Lars et par gæstfrie værter for vores udenlandske kok så vi er sikre på at han føler sig hjemme imens han opholder sig i DK.

Hos Ida var der følgende tanker omkring hendes deltagelse:
"Jeg har valgt at bidrage med min tid til projektet, fordi jeg mener det gør en forskel i et samfund der har brug for det - samt at det bidrager med en fantastisk oplevelse og tilhørende minder til dem der deltager på en eventaften. Jeg tror på at Cooking for a Cause blot har set sin spæde start, og at der i fremtiden vil være en fortsat efterspørgsel på unikke mad-oplevelser med gode intentioner som drivkraft og grobund - fordi de er med til at skabe en følelse af at man gør en forskel."

ANDERS RYTTER

KØKKENCHEF

Anders fungerer som køkkenchef for Cooking for a Cause. Når de mange kokke som ikke arbejder sammen til dagligt skal få tingene til at spille sammen i køkkenet, er det Anders der samler trådene. Vi er super stolte over at Anders er frivillig køkkenchef hos os, for trods sin unge alder har Anders et imponerende CV.

Anders har tidligere arbejdet på 1.TH, Höst, og Michelin restauranten Studio. Desuden har han været en del af kokkelandsholdet hvor han har vundet både sølv- og guldmedaljer ved OL + en deltaget i en håndfuld andre konkurrencer i både DK og udlandet. Til dagligt arbejder Anders som assisterende køkkenchef på Michelin restauranten Frederiksminde. Anders om sit frivillige arbejde for Cooking for a Cause: "Jeg gør det her for hyggens og de sultne mavers skyld"

SIMON 'SILVERFOX' SMIDT

RESTAURANTCHEF & PROJEKTLEDER

Simon (i folkemunde bare kendt som Silverfox) mødte Jonas og Mik da de besøgte michelinrestauranten på Hotel Frederiksminde. Her fungerede Silverfox som restaurantchef og imponerede med sin omfattende og nørdede viden om vine og hans evne til at kombinere dem med de lækre retter. Samtidigt havde Silverfox på den ene side en totalt afslappet facon og på den anden et skarpt øje for at møde gæsterne præcis i øjenhøjde. 

 

Silverfox  er ansvarlig for at sætte vine af høj kvalitet sammen med retterne til Cooking for a Cause's arrangementer. Samtidigt fungerer Simon som projektleder og restaurantchef med ansvar for serveringspersonalet og koordination med køkkenet.  Med Silverfox's ekspertise "på gulvet" kan vi trygt læne os tilbage, slappe af og vide at alt spiller når der skal serveres lækker mad og gode vine for gæsterne.
 

Vi spurgte Simon om hvorfor han hjælper til hos Cooking for a Cause og svaret kom prompte og kontant:
“Fordi I er pisse søde og jeg er vild med jer og jeres projekter”

KARINA BERGMANN

KOMMUNIKATION

Tydelig og gennemskuelig kommunikation udadtil er ekstrem vigtig for Cooking for a Cause, og vi er meget taknemmelige for at Karina vil lægge tid og frivillig arbejdskraft i vores projekt. Karina er en skarp kommunikator og det er en kæmpe gevinst at have Karina med på holdet når der skal skrives pressemeddelelser og på anden vis kommunikeres udad til gæster, sponsorer, medier og andre samarbejdspartnere.

Karina:"Jeg stiftede bekendtskab med Cooking for a Cause allerede første år, da jeg laver kommunikation og marketing for Hav og vi sponserede østers. Jeg var meget imponeret over at alt er båret og drevet af frivillige kræfter. Og samtidig så professionelt. Ved andre velgørenhedsmiddage og lign. er det ugennemskueligt, hvor mange penge der reelt finder vej til det gode formål. Det er der ingen der er i tvivl om her. Jeg ser allerede nu frem til mange flere gode formål i nær fremtid."

LARS BÆGÅRD PEDERSEN

HUSKOK HOS COOKING FOR A CAUSE

"Cooking for a cause er et møghamrende fedt projekt der er drevet af to pragteksempelmænd, som brænder for at hjælpe en række gode "causes", alt imens de fodrer madglade mennesker og har det sjovt. Det er virkeligt et projekt jeg ser mig selv i og virkeligt håber på at kunne hjælpe til med i lang tid. Mad skaber glæde og glæde skaber mere glæde – hvis du er i tvivl så kom og smag med" fortæller Lars om frivillige arbejde hos Cooking for a Cause.

Lars sørger for at skaffe og tilberede lækre råvarer til alle de frivillige kokke, tjenere osv ved vores events. Hos os skal både gæster og personale have det godt, og Lars er en super dygtig amatørkok som forkæler de frivillige med hjemmelavede staff meals på et tårnhøjt niveau. Ved næste event slagter Lars selv et lam og griller helt over bål.

Please reload

© Website sponsoreret af www.netklar.dk