CFAC VOL. 3

DATO

16.06.2019

FORMÅL

Social Foodies -et bæredygtigt socialøkonomisk koncept, som hjælper socialt udsatte gennem relevante projekter både i Afrika og Danmark.

RESULTAT

84.809 kroner

LOCATION

Munkebjerg Hotel, Munkebjergvej 125, 7100 Vejle

ANTAL GÆSTER

73

BILLETPRIS

1995,- som inkluderede cocktails, bobler, 18 serveringer og kaffe/petit fours

VÆRT

Anders Halskov-Jensen

KOKKE

Dak Wichangoen - Kiin Kiin

Thomas Rode - Rigtig mad

Morten Falk - Falk Dining

Damian Quintana - 

Mads Cortsen - Cortsen Dining

Dennis Juhl - Restaurant Textur

Anders Rytter - Frederiksminde

Nicolaj Christiansen - Tree Top

Sebastian Kofi - Mielcke & Hurtigkarl

Speciel guest: Kozeen Shiwan - I Am Pop Up

 

SURPRISE KOKKE (5 I ANLEDNING AF 5 ÅR SIDEN FØRSTE EVENT)

Jeanette Hermann Rasmussen 

Casper Sundin 

Patrick Odgård 

Thomas Herman

Brian Mark Hansen 
 

MENU

Økologiske cocktails fra Nohrlund

Snacks x 6 - Damian Quintana, Dennis Juhl & Patrick Godborg

Engsyre, creme fraiche og komprimeret caviar

Churros med gruyere, trompetsvampe og trøffel

Østers & Caviar

Farseret morkel

Svinefødder, vadouvan og Karl Johan

Hønseskind, asparges creme og løgvækster
N.V. Champagne, Deutz brut classic, Champagne, Frankrig - H.J. Hansen

Brian Mark Hansen

Grønne jordbær, karamelliseret fløde og caviar

N.V. Champagne, Deutz brut classic, Champagne, Frankrig - H.J. Hansen

Thomas Herman

Oksetatar, østers og caviar

Champagne, Aÿ, Henri Giraud, Esprit Nature, Champagne, Frankrig - Kjær Sommerfeldt


Nicolaj Christiansen

Rimmet helleflynder, creme fraiche, caviar og sauce på bakskuld

2016, Rebholz Riesling Buntsandstein Trocken, Pfalz, Tyskland   - Laudrup Vin

Kozeen Shiwan

Saltbagt kartoffel, löjrom, fløde og røget sauce

Cypres de Toi Blanc, Fond Cyprés, Lanquedoc, Frankrig, 2018 - Lieu-dit


Anders Rytter

Grøntsagsterrine på trøffelpure med bagte og dehydrerede rodfrugter

Lagerøl brygget på asparges - CRAFTED BY

Sebastian Kofi

Torsk med ærter og sauce på østers og fermenterede ærter

2015, Les Heritiers du Comte Lafon Macon-Chardonnay, “Clos de la Crochette”, Burgundy, Frankrig - Vinrosen


Jeanette Hermann

Mundrenser: Lime og Pebermynte


Thomas Rode

Tataki af mørbrad fra sortfodsgris og asparges

2016, Raúl Pérez, Ultreia Mencia, Bierzo, Spanien - Les Terroirs du Vin


Morten Falk

Oksepølse, spæde bælgfrugter og aromatisk sky

2015, Saint Joseph Les Capelets, Pierre Amadieu, Cru du Rhône, Frankrig - Erik Sørensen Vin


Mads Cortsen

Agurkesorbet og citrontimian i hvid chokolade, broken gel af grønne jordbær, konditorcreme på mellise og granité på agurk og stikkelsbær

2015, Coteaux du Layon, Carte d’or, Domaine Baumard, Loire, Frankrig - Theis Vine

Dak Wichangoen

Blomster & Rabarber

Lagerøl brygget på rabarber og ingefær - CRAFTED BY

Casper Sundin

Chokolade petit fours

Bæredygtig kaffe fra Social Foodies & økologiske cocktails fra Nohrlund

 

 

SPONSORER - virksomheder

A Table Story, Munkebjerg Hotel, Guldrummet hos Danish Crown, Scania FoodGourmet Engros, Netklar.dk, Madbillet.dk, Ingwersen Frugt- og grønt, Arla Unika, Rigtig Mad, Social Foodies, Electrolux - Storkøkken, Nitrogen Danmark, by Lassen, Comwell Hotels, Seerupgaard, Condi, creativewood, Treetop, HKI ost, NTG, lille bakery and eatery, Husted Vin, FOTOHOLIC, Brød by Vanilla, Storebælt

Drikkevaresponsorer

Nohrlund, Crafted By, Skuub.dk, Bornholms kildevand

Vine: Theis Vine, Les Terroirs du Vin, Lieu-dit, Vinrosen, H.J. Hansen Vin, Kjær Sommerfeldt, Erik Sørensen Vin, Laudrup Vin

SPONSORER - private

Jonas Kjær Jensen, Ida Panvil, Lars Bægård, Redmen Family, Mette Leerberg, Rasmus Rosbæk, Mads Trier Munk, Jeanett Jørgensen, Mark Rosenby, Malene Leerberg, Steven Larsen, Stine Langballe, Steven Henriksen, Yosef Teweldemedhn, Marlene Kristensen, Mette Bøger, Palle Petersen, Linda Hansen, Gert Hedegaard Hansen, Peter Mason, Kent Thomsen, Lars Carstensen, Kristian Holten Møller, Karen Gitte Lybke, Karen Bistch.

FUN FACTS

- Billetterne kom igen ikke i officielt salg. Eventet blev udsolgt flere måneder før afvikling til folk på vores mailliste

- Af årsager som vi ikke havde indflydelse på, måtte vi 3 uger før afvikling flytte eventet til Munkebjeg Hotel.

- Per Vers kom forbi og overraskede gæsterne med total blæret improviseret freestyle rap. 

- Gæsterne stemte på aftenens bedste servering ud af 18 serveringer - Thomas Rode vandt med Tataki af sortfodsgris og asparges. 

- Vi overraskede alle gæsterne med at de ikke skulle betale for deres overnatning

 

 

© Website sponsoreret af www.netklar.dk